Tapahtumamatkailutyöpaja

Hyvä yhteistyökumppani,

Pontevista yrityksistä huolimatta tapahtumista ei ole vielä syntynyt Savonlinnan seudun matkailun ympärivuotista yhteistä moottoria. Tapahtumat itsessään eivät ehkä ole synnyttäneet sidosryhmille tarpeeksi tuloja, että olisivat omaehtoisesti pystyneet kehittämään toimintaansa eivätkä matkailijat ole tuoneet niin paljon rahaa tapahtumille, että matkailijat olisivat tukeneet niiden pysyvyyttä.

Matkailun ja elämystuotannon osaamiskeskus kutsuu toimijat työpajaan Savonlinnan Innovaatiokeskukseen. Tarkoituksena on avoimen ja vuorovaikutteisen prosessin keinoin kartoittaa ongelmia ja luoda yhdessä suuntaviivoja kestävälle ja matkailullista vetovoimaa lisäävälle tapahtumatuotannolle Savonlinnassa.

Työpaja järjestetään 27.11. 2009 klo 9-15 Innovaatiokeskuksen toimitiloissa Puistokatu 1 1. krs. (huom. poikkeava paikka).

Ohjelma:

09.00 tulokahvi

09.20-11:30 johdanto työpajamenetelmään ja ongelmakartoitus

11:20-12:15 lounastauko

12:14-15:00 mahdollisuuksien ja tarvittavien toimenpiteiden kartoitus

Savonlinnan seudun osaamiskeskus/Savonlinnan Innovaatiokeskus on jo keväällä sopinut yrityksille järjestettävästä tapahtumamatkailun työpajasta. Työpaja
palvelee myös Etelä-Savon matkailuyritysten kansainvälistymishankkeen toimenpiteitä kansainvälisen myynnin rakentamiseksi.

Tapaamisiin,

Pellervo Kokkonen, osaamiskeskusjohtaja ja Mariya Loginova,
projektikoordinaattori

P.S. Ilmoitathan osallistumisestasi Anu Kososelle 25.11.09 mennessä niin
tiedämme varata tarjoilut anu.kosonen (at) innovaatiokeskus.com

 
LISÄTIETOJA:

Mariya Loginova (Voimaantumisvalmentaja®, fil.yo)

Projektipäällikkö

Kulttuurimatkailukäytävä "Karelia"

Savonlinnan Innovaatiokeskus Oy

Savonlinnan Seudun Osaamiskeskus

puh. 0440 575 626

mariya.loginova (at) innovaatiokeskus.com