Järvielämyksistä liiketoimintaa (Lake Experience Lab/järvielämysten living lab) -työpaja pidetään 9. - 10.11. Punkaharjulla. Työpaja rakentuu ohjatusta tekemisestä ja yhteisestä ohjelmasta järvielämysten parissa (mm. nuotanvetoa ja sauna).

Työpajaan on kutsuttu n. 60 alueen merkittävää yritystoimijaa viemään yhdessä eteenpäin järvielämyksiin pohjautuvaa menestyvää liiketoimintaa. Työpajassa tehdään yhdessä, käytännönläheisesti ja ohjatusti, kohdekehittämistä yhteistyö- ja rahoitusmahdollisuudet huomioiden.

Työskentely alkaa maanantaina klo 9:00 ja päättyy tiistaina klo 17:00 mennessä. Pajatyöskentelylle on päivittäin varattu aikaa klo 9-16. Ensimmäisen illan vapaamuotoinen ohjelma tarjoaa mahdollisuuden omakustanteiseen elämysbaariin ja päivällä koettujen asioiden työstämiseen.

Työpajan ruokatarjoilu ja kalastajan ohjaama nuotanvetoelämys on osallistujille maksuton. Majoituksesta ja yhteisen illanvieton kustannuksista jokainen vastaa itse. Varaukset hoidetaan puolestanne.

Vahvista osallistumisesi maatilamatkailu Mannilassa pidettävään kaksipäiväiseen työpajaan 2.11. mennessä osoitteeseen anu.kosonen (a) innovaatiokeskus.com. Ilmoita viestissäsi mahdollinen erityisruokavalio ja majoitustarpeesi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma ja ohjeet valmistautumisesta.


Terveisin,
Innovaatiokeskuksen elämystiimi