Hyvä matkailun ammattilainen,

Kokous- ja kannustematkat tarjoavat ympärivuotisen ansaintamahdollisuuden matkailuyrityksille Savonlinnan seudulla ja Saimaan yritysverkostoissa. Asiakasyritykset haluavat tuoda henkilöstöään ja yhteistyökumppaneitaan inspiroiviin ympäristöihin irti arkisista kuvioista. Oleellista asiakkaan houkuttelemisessa on kyky tarjota elämyksiä ja lisäarvoa, jolla voidaan perustella kokouksen siirtyminen kauemmaksi kotipaikkakunnalta.

Kutsumme Savonlinnan ja Saimaan alueen toimijoita kokous- ja kannustematkailutyöpajaan, jossa arvioidaan kilpailuasemaamme ja ideoidaan millaiset elämykset ja palvelut houkuttelisivat kokousasiakkaita alueelle. Työpajassa on mahdollisuus käynnistää yrittäjien toiveista ja tarpeista kumpuava yhteistyöfoorumi, jossa jaetaan tietoa, taitoa ja kokemuksia ja luodaan yhdessä alueelle ainutlaatuinen palvelukokonaisuus.

Työpajoihin kutsutaan paikallisten toimijoiden lisäksi myös osallistujia yrityksistä ja pyritään varmistamaan, että meillä on sparraajia kertomassa asiakkaiden odotuksista. Mukana työpajassa on myös kansainvälisen markkinointiviestinnän asiantuntija Kiti Häkkinen, joka on keskittynyt palvelubrändien rakentumisen tutkimiseen.

Työpaja järjestetään Savonlinnasalin Onnellisten Ateljeessa

17.9.2009 klo 9-16.

Kokous- ja kannustematkat työpajapäivän ohjelma:

09.00: Tulokahvi

09.30: Johdanto

12.00: Lounastauko

12.30: Työpajatyöskentelyä

14.00: Iltapäiväkahvi

15.00: Yhteenveto. Työpajan lopetus ja jatkosta sopiminen

 

Ilmoittautumiset ottaa vastaan projektiassistentti Anu Kosonen

anu.kosonen(a)innovaatiokeskus.com

 

Lisätiedot: Osaamiskeskusjohtaja Pellervo Kokkonen, puh. 044 7585472

pellervo.kokkonen(a)innovaatiokeskus.com