14.5.2008<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ostoskeskukset ovat nykyään yhä enenevissä määrin myös erilaisten elämystuotantojen ja tapahtumien paikkoja. Näiden järjestämiseen liittyy myös monia uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia. Mikkelin ammattikorkeakoulun (MAMK), Pieksämäen kaupungin ja matkailun osaamiskeskuksen (Savonlinna) edustajat tapasivat keskiviikkona Pieksämäelle nousevan Ideaparkin suunnittelusta vastaavat henkilöt keskustellakseen yhteistyöstä uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi.

 

1558349.jpg

Ideaparkin johto tapasi keskiviikkona Pieksämäen kaupungin, Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Matkailun ja elämystuotannon klusterin edustajat Maskussa.

 

MAMK ja Pieksämäen kaupunki lähinnä Kulttuurikeskus Poleenin osalta ovat kiinnostuneet tuomaan omaa osaamistaan tapahtumatuotantoihin Ideaparkissa. Konkretiaan asioissa edettiin mm. Ideaparkin  rakennusvaiheen aloitukseen liittyvän tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen osalta. Kiinteistöjohtaja Ari Savela toivoi, että Lempäälän malliin tapahtumasta tulee kansanjuhla.  Pieksämäen kaupunki ja MAMK ovat tiivistämässä yhteistyötään Ideaparkin myötä. Neuvottelut jatkuvat Pieksämäellä kesäkuussa.